Graag wil ik me even voorstellen. 
Ik ben Marien Verleun. Geboren 24-10-1994 in Sri Lanka. In februari 1995 ben ik naar Nederland gekomen. Ik ben dooplid van de Ger.Gem in Ned. te Gouda.

Na de Graaf Jan van Nassauschool en De Driestar allebei in Gouda, volg ik  nu een duale opleiding MBRT (Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken). Theorie op de InHolland hogeschool in Haarlem en het praktische deel in het Rijnland ziekenhuis in Leiderdorp.Naast mijn ouders heb ik nog een broer (1996) die bij mijn ouders is geboren. Verder nog een zusje (1998) en broertje (1999) uit Haïti. Zij zijn in februari 2000 bij ons gekomen.

In de zomer van 2012 zijn we met ons hele gezin op vakantie naar Sri Lanka geweest. Daar heb ik kennis kunnen maken met mijn prachtige geboorteland.
Een land met veel gezichten. Mooie natuur, prachtige mensen, overblijfselen van de tsunami, rijkdom maar ook veel schrijnende armoede.

Op deze reis heb ik mijn biologische familie ontmoet. Moeder, broer, oma, ooms, tantes, (achter-)neefjes en nichtjes.

Graag zou ik mijn moeder en broer willen helpen aan een beter bestaan. Dit kan ik niet alleen. 
Ik wil u vragen mij hierbij te helpen door een bedrag over te maken op de daarvoor speciaal gereserveerde rekening. 
Meer hierover vindt u hier.
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK