Deze website heb ik gemaakt om u te informeren hoe ik mijn biologische moeder en broer in Sri Lanka wil gaan helpen.

Ik wil voldoende geld inzamelen zodat we voor mijn moeder Rohini een stukje grond kunnen kopen. Hierop kan ze dan haar eigen huisje (laten) bouwen. Het huisje moet groot genoeg zijn om ook mijn broer Chaminda met zijn vrouw Samanlatha en toekomstig gezin daar te laten wonen.
Mijn broer heeft zelf ook geen huis. Hij woont in bij een tante. Eén januari 2013 is hun eerste kindje geboren, een dochtertje. Moeder Rohini kan dan op haar kleinkind(eren) passen, zodat mijn broer en zijn vrouw kunnen werken.
Mijn broer heeft geen vast werk. 
Omdat mijn broer nauwelijks scholing heeft gehad willen we kijken of hij een opleiding kan gaan volgen, zodat hij vast werk kan krijgen.
Voordat het zo ver is willen we maandelijks een kleine bijdrage geven voor hun levensonderhoud.

Met dit alles worden we geholpen door een betrouwbaar persoon in Sri Lanka. Hij zal er op toezien dat alles eerlijk en goed zal verlopen.

Onder het kopje "nieuws" kunt u de ontwikkelingen op de voet volgen.

Graag wil ik u vragen mij hierbij te helpen door een bedrag over te maken op de daarvoor speciaal gereserveerde rekening. Meer hierover vindt u hier.

Marien Verleun.

Copyright 2012 © Stichting Hulp Rohini Sri Lanka. All rights reserved.

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK